Tytti

Minä olen Tytti. 

Tytti- kasvo2

Työminäni on vähän päälle kolmekymppinen yrittäjä-valmentaja. Päätyönäni maanantaista perjantaihin otan vastaan toimistollamme Optimal Performancessa ravinto-, voimaharjoittelu- ja elämänhallintavalmennusta tarvitsevia. Käyn myös luennoimassa ravinnosta ja stressinhallinnasta yrityksissä ja urheiluseuroissa.

Siviiliminäni on 39-vuotias. Minulla on kolme lasta, yksi hevonen, yksi mies, yksi koira ja kaksi kissaa sekä muutama läheinen ystävä ja paljon moikkatuttuja. Olen hardcore heppatyttö ja harrastan kouluratsastusta. Salilla käyn treenaamassa sen minkä ehdin ja jaksan. Pyrin myös joogaamaan silloin kun se on mahdollista. Ruuanlaitto ei ole harrastus, se on vähän niin kuin velvollisuus ja siitä syntyi aikanaan ensimmäinen julkinen blogini jookostakookosta.com reseptikirjastoksi itselle ja muille.

Aloitin työt Optimal Performance Oy:ssa syyskuussa 2010, jolloin otin vastaan ensimmäiset valmennusasiakkaani.

Ennen valmentajauraani olen opiskellut tradenomitutkinnon ja työskennellyt sitä koulutusta vastaavissa työtehtävissä. Viimeiset vuodet ennen OP:a tein töitä kotiäitiyrittäjänä omalla toiminimelläni valmistaen, valmistuttaen ja myyden oman tuotemerkin alla muun muassa imetysvaatteita ja kantoliinoja :).

Työn ohessa olen opiskellut LCF Life Coach® -tutkinnon ja monenmoista sertifikaattia ravinnon ja voimaharjoittelun saralla.

Valmentajaksi päädyin monien mutkien kautta löydettyäni Kaisa Jaakkolan blogin. Olin melko huonossa kunnossa fyysisesti ja minulla oli runsaasti ylipainoa. Kaisan jutuista innostuneena otin häneen yhteyttä ja aloitimme valmennusyhteistyön. Kaisa mittaili (BioSignature) minua läpi Precision Nutrition valmennusohjelman. Ohjelmasta selvittyäni tutustuimme ja ystävystyimme ja lähdimme yhdessä ensimmäisille BioSignature -kursseilleni USA:n. Heti kurssilta palattuani aloin ottaa vastaan asiakkaita silloisella pikkuruisella toimistollamme ja toki OP:n alkutaipaleella tämä joukkoon liittymiseni oli toimitusjohtajallemme Jonille vain ilmoitusluontoinen asia ;).

Nyt asiakastapaamisia on kertynyt jo jonkin verran yli 5000 kpl. Kauas on siis tultu ja loppu onkin historiaa.

Mainokset